BNL

Bouwkundig tekenaar Nunspeet

Bouwkundig tekenaar Nunspeet gezocht? BNL is een kleinschalig bureau voor bouwkundig tekenwerk en daarbij horend advies, gevestigd in Nunspeet. Vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de bouwaanvraag en definitieve werktekeningen kan ik u van dienst zijn. Daarnaast kunt u tevens voor bestemmingsplanwijzigingen bij mij terecht. 

Waarom bouwkundig tekenaar Nunspeet (BИL)?

Bouwkundig tekenaar

  Kleinschalig bureau

BNL is kleinschalig en persoonlijk bureau met korte lijnen en snelle resultaten.  

  Hoge kwaliteit 

Kwaliteit staat voorop in alle werkzaamheden die BNL uitvoert. 

  ruime mogelijkheden

Door ruime ervaring en passie is bij BNL bijna niets onmogelijk!

  100% Tevredenheid

Ik voer alle werkzaamheden naar volledige tevredenheid van de klant uit. 

Bouwkundig tekenaar Nunspeet

Ik ben Bertus Lankman, 24 jaar en woon in Nunspeet. Vanaf mijn zestiende tot en met mijn tweeëntwintigste ben ik werkzaam geweest in de bouw. Beginnend als leerling timmerman ben ik doorgegroeid tot allround timmerman. Naast mijn werkzaamheden overdag in de bouw volgde ik ook nog verschillende avondstudies.

Eind 2017 ben ik van baan geswitcht. Ik ben toen als bouwkundig tekenaar bij een architectenbureau aan het werk gegaan. Deze baan gaf meer aansluiting op mijn studie destijds alsook op de studies die ik nog wil gaan volgen. Tevens gaf dit werk meer voldoening. Bij het architectenbureau moest ik uitbreidingen, woningen en bedrijfshallen uitwerken. Hier kwam mijn ervaring vanuit de praktijk heel goed van pas.

Na al deze werkervaringen heb ik besloten om zelf een bouwkundig teken- en adviesbureau op te richten. Het resultaat is bouwkundig teken- en adviesbureau BNL.

Ik ben gespecialiseerd in bouwkundig tekenwerk en daarbij horend advies. Vanaf het voorlopig ontwerp tot en met de bouwaanvraag en definitieve werktekeningen kan ik u van dienst zijn. Daarnaast kunt u tevens voor bestemmingsplanwijzigingen bij mij terecht.

Bouwkundig tekenaar

WAAROM EEN BOUWKUNDIG TEKENAAR NUNSPEET?

Een bouwkundig tekenaar is iemand die tekeningen maakt voor bouwkundige toepassingen, constructies en gebouwen. Daarbij maakt een bouwkundig tekenaar vaak gebruik van tekenprogramma’s zoals SketchUp en AutoCAD. Binnen BNL maak ik voornamelijk gebruik van AutoCAD, SketchUp en Revit/BIM. Een bouwkundig tekenaar maakt dus eigenlijk voornamelijk tekeningen van bouwprojecten, zoals ontwerptekeningen, bouwaanvraagtekeningen, werktekeningen, bestektekeningen en details. Ik maak als bouwkundige tekenaar Nunspeet van een creatief idee een project die in de praktijk uitgevoegd kan worden.  

De belangrijkste taak van een bouwkundig tekenaar Nunspeet is het ontwerpen van gedetailleerde bouwtekeningen. Er moet hierbij rekening gehouden worden met alle technische en juridische voorwaarden die bij een project komen kijken. Daarnaast is het uiterst belangrijk dat de details volledig kloppend zijn. Ik voer dit voornamelijk digitaal uit met behulp van een professioneel tekenprogramma. 

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?


Bouwkundig teken- en adviesbureau BNL
Eekschillersweg 15
8071 DT Nunspeet
info@bouwkundebnl.nl
06 52 18 60 71